Online Champion - valokuvakilpailu

Osallistuminen
Osallistuminen tapahtuu Dressage OnSiten Facebook sivujen kautta, kommentoimalla kuvan suoraan kyseisen luokan postauksen alle. Osallistujalla tulee olla kuvan käyttöoikeus sekä lupa kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Kuvan kohde voi olla nykyinen tai entinen eläin. Sama eläin voi osallistua luokkaan eri kuvilla rajoittamattoman määrän.
Osallistumisten maksaminen
Osallistumismaksu on 3,5 € / kuva tai 3 kuvaa 10 €. Tarjouksen voi hyödyntää useamman kerran. Osallistumismaksut tulee suorittaa Mobile Payn kautta 48 tunnin kuluessa kuvan lisäämisestä. Maksuohjeet toimitetaan sinulle yksityisviestillä → tarkistathan myös viestipyyntösi. Osallistumismaksu sisältää mahdollisten ruusukkeiden toimituskulut Suomessa.
Tuomarointi
Jokainen luokka tuomaroidaan luokan yhteydessä erikseen mainittujen kriteerien puitteissa, sekä järjestäjästä erillisten tuomareiden toimesta. Kyseessä ei ole valokuvauskilpailu, eikä se vaadi ammattilaiskalustoa. Kuvat arvioidaan kuvan kohteen sekä yleisen toteutuksen perusteella. Tuomareiden päätökset ovat lopulliset, eikä niistä ole valitusoikeutta. Mikäli osallistujia ei ole luokassa riittävästi kattamaan palkintojen kuluja, voidaan ilmoittautumisaikaa jatkaa. Osallistumismaksut palautetaan vain mikäli luokka joudutaan järjestäjän puolesta perumaan.
Palkinnot
Jokaisessa luokassa laadukkaat ruusukkeet sijoille 1-7. Osallistujamäärästä riippuen voidaan jakaa ylimääräisiä kunniamainintaruusukkeita.
Championkehä
Kaikki omassa luokassaan 1. ja 2. sijoille sijoittuneet kvaalautuvat championkehään, jossa palkintaan 3 parasta erillisin champion-ruusukkein.
Tulosten julkaiseminen
Tulokset julkaistaan kuvien kera järjestäjän Facebook sivuilla, 1-4 päivän kuluessa ilmoittautumisajan päättymisestä.
Osallistumalla tuet hyväntekeväisyyttä
Jokaisen järjestettävän Online Champion - valokuvakilpailun mahdollisesta tuottamasta voitosta lahjoitetaan 10% erikseen valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

OSALLISTU